Sizin Sorununuz Ne?

featured

Ders müfredatları yaşamın gerçeklerinden fersah fersah uzaktayken, Çocuklarımız mezun olduklarında test çözmekten başka hiç bir yeteneğe sahip olamıyorken, Okullar herhangi bir ruh hastasının istediği an basabileceği kadar güvensizken, Eğitime yön verenler;kitap okumayı bile zulüm sayan çocuklarımızın Osmanlıca yazılmış tapu kayıtlarını okuyamıyor oluşunu sorun zannederlerken, okullar yasaklar ile idare edilirken, Bütün bu sorunları çözmesi gereken insanlar kendi adamlarını makam sahibi yapmak uğruna eğitime kör bakıyorken, Hizmet alım ihaleleri, malûm sendikanın istekleri, siyaset denilen şeytani kurumun çıkarları, müdürlükten millet vekilliğine uzanan yolun taşları çocuğunuzun geleceğinden daha mühimken sizin sorununuz ne?

Evet, size soruyorum kıymetli anne ve babalar! Sizin bu umursamazlığınızın sebebi ne? Hangi kaygınız, hangi çıkarınız, hangi önceliğiniz evladınızın geleceğinden daha önemli ki bunca saçmalığa karşı tepkisizsiniz? Adıyaman’da oturup İstanbul’daki tünelin maliyetiyle bile ilgilenebiliyorken eğitim sisteminin ortaçağ zihniyeti ile şekillendirilmesi sizi neden korkutmuyor? İzmir’in CHP’den, İstanbul’un AK Partiden kurtarılması ile bu kadar alâkadar olurken milli eğitimde yaşanan pespayeliklere alakasızlığınız neden? Allah aşkı için söyleyin; eğitim adına ilgi duyduğunuz tek konu öğretmenlerin tatili mi?

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sizin Sorununuz Ne?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.