• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Şok Eden İddia… Müslüme’ye Dedesi Tecavüz Etmiş

featured

2,5 yaşındaki Müslüme’nin evinin 7 kilometre uzağında dağlık bir alanda günler sonra cesedi bulunmuştu. Müslüme’nin dedesi cinayet şüphesi ile tutuklu. Olayla ilgili ortaya çıkan bilgileri Güvenlik Uzmanı eski Polis müdürü Feramuz Erdin konuyla ilgili Odatv’ye değerlendirdi. İşte o açıklamalardan ilgili bölümler.

MÜSLÜME’Yİ TRAKTÖRLE GÖTÜRMÜŞ

Dedesinin Müslüme’yi traktörle cesedinin bulunduğu bölgeye götürdüğünü gören çocuklar olmuş. Dede çocukları tehdit etmiş. Çocuk bulunduğunda şu an elimizde olan bilgilere göre 4, 5 gün geçmiş. O sürede hayattaymış bu çocuk. Arama çalışmaları başladığında bunlar dikkate alınarak yol izlenseydi canlı bulunabilirdi. Bu ihtimal vardı.

Ön otopsi raporunu beklemek gerekir tabii ki. Aslında cesedi arama kurtarma ekipleri değil bölgede yaşayan bir vatandaş buldu.

CESETTE DEDENİN DNA’SI VAR

Vatandaşta ilk ifadesinde alt tarafının çıplak olduğunu kıyafetlerinin çeşitli yerlerde olduğunu söyledi. Cesedin boyun kısmında dedesinin DNA’sı bulundu. Bu aklımıza ilk olarak dedeyi şüpheli olarak getirdi.

DAHA ÖNCE DE AİLEDEN BİRİNE TECAVÜZ ETMİŞ

Dede şu an tutuklu. Dede cinayetten dolayı değil daha önce aile içi yaşanan bir tecavüzden dolayı tutuklu. Bunun bir delili de var. Bu bir ensest ilişkisi dile getirmek çok doğru değil ama… Geçmişte olan bir şey. Delili sabit ve bir şikayet var.

Müslüme’nin cesedinin boyun kısmındaki DNA dedeyi bu olayda en büyük şüpheli yapıyor ama dede bir itirafta bulunmuş değil, çocuğun istismara uğrayıp uğramadığı belli değil. Örnekler incelendikten sonra istismar belli olur. Dezenformasyon var cesette. Müslüme’nin kim tarafından öldürüldüğü henüz belli değil.

İnsanların gelecekleri var bu konu hakkında daha da fazla konuşmak istemiyorum. Dede çocuğun boynundan daha önce de öpmüş olabilir bu bir istismar da olmayabilir.

İLK GÜN İFADESİ ALINMALIYDI

Jandarma 1. gün bunun bir kaçırılma olduğunu düşünüp ifade almaya başlasaydı çocuk sağ bulunabilirdi. Çok büyük ihtimalle dedesi onu oraya götürdü. Arazide terk etmiş de olabilir çocuğu. Boğma, zehirleme hiçbir şey belli olmadığı için temkinli olmak da şimdilik fayda var.

Şahsi kanaatim dede katil çıkacak.

Aile içerisinde yıllar sonra verilen bir itiraf söz konusu.

Tekrar söylüyorum çocuğun cinayeti hala soruşturuluyor ama tekrar söylüyorum şahsi kanaatim dede Hasan Yağlı işin içinde.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şok Eden İddia… Müslüme’ye Dedesi Tecavüz Etmiş