Şok iddia! Korona virüslü 112 personeli 2 gün çalıştırıldı

featured

Çin virüsüyle (korona virüsü – covid 19) mücadele tüm yurtta devam ederken. Amasya’da şok bir olayın yaşandığı iddia edildi. Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre Amasya’da 112 Acil Serviste çalışan bir personel covid 19 semptomları göstermesine rağmen 2 gün daha çalıştırıldığı iddia edildi.

Amasya 112 Acil Servis ekibi, umreden geldiği belirtilen ve yüksek ateş, öksürük şikayetleri olan yaşlı bir kişiyi hastaneye götürdü. Daha sonra 112 ekibindeki bir personelde de yüksek ateş ve öksürük belirtileri baş gösterdi.

Bunu üzerine hastaneye giden personele doktorlar covid 19 testi yaptı. Ve testin sonucu gelene kadar da evde kendisini izole etmesi gerektiğini söyleyerek, evine yolladı. Ancak iddialara göre, 112 Acil Servis Başhekimi N.T., söz konusu personele izin vermeyerek 2 gün daha çalıştırdı. Personelin test sonucu pozitif çıkınca da ekipte bulunan 3 kişi evlerinde karantiya alındı.

Personele mobing uygulanıyor

Covid 19 testi pozitif çıkan 112 personeline baskı yapıldığını ileri süren Dümen şunları söyledi:

Ben olayın üstüne gidince arkadaşımıza baskı yapmaya başladılar. Bu arkadaşımız henüz 21 yaşında. 5 aylık memur ve bu şehirde kimsesi yok.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şok iddia! Korona virüslü 112 personeli 2 gün çalıştırıldı