Sokak Hayvanlarını Besliyor Diye Hamile Kadına Saldırdı

Sokak Hayvanlarını Besliyor Diye Hamile Kadına Saldırdı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Mimar Sinan Mahallesinde yaşayan Cansel Dursun, 17 Temmuz’da evcil köpeği ve 6 yaşındaki oğluyla birlikte alışveriş yapmak için çıktığı sırada korkunç bir saldırıya uğradı. Mahallede dönercilik yapan bir şüpheli, “Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?” diyerek önce köpeğe tekme attı, sonra da hamile kadını darp etti. Cansel Dursun, aldığı darbeler sonucu 28 günlük bebeğini kaybettiğini söyledi. Olay anında oğlu da yaralanan kadın, şikayetçi olmasına rağmen saldırganın tutuklanmadığını ve kendisine ölüm tehditleri savurduğunu belirtti.

Olayın detaylarını anlatan Cansel Dursun, “Ben hayvanseverim, evde köpek besliyorum. Kadın olmam ve hayvan beslemem suç muydu? Olay günü oğlumla markete giderken tanımadığım bir adam bize saldırdı. Köpeğime uçan tekme attı, ben de tepki gösterince bana meydan dayağı attı. Oğlumu da düşürdü, kolu yarıldı” dedi.

Dursun, olaydan sonra şikayette bulunduğunu ancak saldırganın serbest bırakıldığını söyledi. “Bu adam Hüda Dava Partili olduğunu söyleyerek beni tehdit etti. Bana ‘Seni öldürürüz, seni keseriz, parçalarını kimse bulamaz’ dedi. Güvenlik kamera görüntülerini silmemi istedi. Ben de susmadım, kadınların ve hayvanların sesi olmak istedim” diye konuştu.

Dursun, yediği dayak yüzünden düşük yaptığını ve psikolojisinin bozulduğunu belirtti. “Korkudan dışarı çıkamıyorum, can güvenliğim yok. Bu adam katil. Benim yerime başkasının eşi de olabilirdi. Bu adamın dışarda elini kolunu sallayarak dolaşmasını istemiyorum. Benim başıma geldi, başkasının başına gelmesin. Kadına şiddete hayır diyorum” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sokak Hayvanlarını Besliyor Diye Hamile Kadına Saldırdı