Sokak Ortasında Kadını Döverek Bayılttı

Sokak Ortasında Kadını Döverek Bayılttı

Esenyurt’ta sokakta bir kadına şiddet uygulayarak bayıltan ve çevredekileri tehdit eden saldırgan yakalandı. Olay, Piri Reis Mahallesi’nde yaşandı. Şehmus Dağ adlı şüpheli, D.S. isimli kadınla tartıştıktan sonra onu darp etti ve baygın halde minibüse bindirmeye çalıştı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, saldırganın kadına ve kendilerine hakaret ve tehditler savurduğu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Saldırgan, “Yarın sabah sizin için geleceğim” diyerek olay yerinden kaçtı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili çalışma başlattı. Saldırganın 11 suç kaydı bulunan Şehmus Dağ olduğu belirlendi. Şehmus Dağ, olay sırasında yanında bulunan E.I. ile birlikte gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor. D.S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da olaya müdahil oldu. Bakanlık, D.S.’ye psikolojik ve hukuki destek sağladığını duyurdu. Saldırgan Şehmus Dağ ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli E.I. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sokak Ortasında Kadını Döverek Bayılttı