Sokak Ortasında Kangal Dehşeti!

featured

Kocaeli’de oyun oynarken köpek saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Batuhan ölümden döndü. Saldırıdan dolayı başına 52 dikiş atılan minik Batuhan, “Yere yatırdı beni, bana saldırdı. Ben de onun boğazını sıktım” diyerek yaşadığı dehşeti anlattı.

Olay, 22 Ekim tarihinde Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Yeniköy Sepetlipınar Mahallesi Egemen Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hasan ve Portakal Kurt çiftlerinin 8 yaşındaki oğulları Batuhan oynamak için parka giderken yolda bölgede yaşayan bir vatandaşa ait olduğu iddia edilen bir kangal köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin altına aldığı küçük Batuhan’ı gören vatandaşlar hemen yardımına koştu. Vatandaşların 5 dakika süren müdahalesi ile köpek Batuhan’dan uzaklaştırıldı.

Kafasına 52 Dikiş Atıldı

Kanlar içinde kalan Batuhan vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan ambulansla Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. 3 saat süren ameliyatta Batuhan’ın kafasına 52 dikiş atıldı. Batuhan’a saldıran köpeğin ise Başiskele Belediyesi tarafından barınağa götürüldüğü öğrenildi. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sokak Ortasında Kangal Dehşeti!