Sokakta alkol ve gürültü nedeniyle yine kan döküldü

featured

Önceki gün saat 02.30 sıralarında Antalya’nın Manavgat ilçesinin Ulukapı Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta alkol alıp, gürültü yaptığı iddia edilen Hasan Ö. ve Yusuf Ç.’i aynı sokakta evi olan Ahmet S. uyardı. Taraflar arasında çıkan tartışma büyüyünce Ahmet s., evde bulunan ruhsatsız av tüfeğini alarak, Hasan Ö. ve Yusuf Ç.’e ateş açtı.

Açılan ateş ile yaralanan iki şahıs Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İlk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan Yusuf Ç.’in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Yusuf Ç.’in olayın yaşandığı mahallenin muhtarının oğlu olduğu ve çarşamba günü nişanlanmak için plan yaptığı belirtildi.

Vatandaş caydırıcı ceza istiyor

Geçtiğimiz günlerde de Ankara’da benzer bir olay yaşanmış, alkol içip, gürültü çıkaranları uyaran genç bıçaklanarak öldürülmüştü. Vatandaşlar, çoğu ölümle sonuçlanan bu olayların önüne geçilmesi için, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı‘ndan sokakta gürültü çıkaran ve alkol alanlara karşı caydırıcı cezalar verilmesini istiyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sokakta alkol ve gürültü nedeniyle yine kan döküldü