Somali Cumhurbaşkanı’nın Oğlu Cinayetin Ardından Dubai’ye Gitti, Müge Anlı Acılı Eşe Kapıyı Kapattı

Somali Cumhurbaşkanı’nın Oğlu Cinayetin Ardından Dubai’ye Gitti, Müge Anlı Acılı Eşe Kapıyı Kapattı

İstanbul’da motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’i ölüme götüren kazada Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un Türkiye’yi terk ettiği ortaya çıktı. Olayın ardından gelen tepkiler sürerken, Müge Anlı ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi.

İki çocuk babası olan ve motokuryelik yapan Yunus Emre Göçer’in vefatı tüm Türkiye’yi üzmüştü. Bu olayla ilgili olarak ATV’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına başvuran acılı eşin reddedildiği iddia edildi. Cumhuriyet gazetesinden Cengiz Karagöz’ün haberine göre, Öznur Göçer, “Konuyla ilgili başvuru yapmıştım. Ancak bana ‘Medyaya düşsün sizi kabul edeceğiz’ dediler. Olay görünür olmaya başladıktan sonra tekrar aradım ancak olayın ‘Taksirli bir kaza’ olduğunu ve bizi yayına kabul edemeyeceklerini söylediler. Televizyon programının etkili olabileceğini düşündüm. Eşimle bazen biz de o programı izliyorduk. Görüntülere ulaşamadığımız için yardım istedik ancak ne yazık ki bu talebimiz kabul görmedi” diyerek tepkisini dile getirdi.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, 30 Kasım’da İstanbul’da trafikte Yunus Emre Göçer’in kullandığı motora arkadan çarpmıştı. Ağır yaralanan Göçer, hastaneye kaldırılmış ancak 6 Aralık’ta yaşamını yitirmişti. Yunus Emre Göçer’in ölümü üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un 2 Aralık’ta Türkiye’den ayrıldığı belirlendi.

Kazayla ilgili yeni görüntüler de yayınlandı. Görüntülerde, kazadan hemen sonra ambulans çağrıldığı ancak 20 dakika sonra gelmesi dikkat çekti. İsmini vermek istemeyen bir Somalili diplomat ise, Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un kazadan sonra Dubai’ye gittiğini söyledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Somali Cumhurbaşkanı’nın Oğlu Cinayetin Ardından Dubai’ye Gitti, Müge Anlı Acılı Eşe Kapıyı Kapattı