SON DAKİKA: Hakkari’de Ard Arda Depremler

SON DAKİKA: THY, Tahran ve İsfahan'a Giden Uçaklarını Geri Çağırdı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dün akşam saatlerinde peş peşe üç deprem yaşandı. AFAD’ın verilerine göre, ilk deprem saat 19:37’de 4,4 büyüklüğünde ve 7 kilometre derinlikte oldu. Bu depremi saat 19:52’de 3,5 ve saat 20:06’da 4,5 büyüklüğünde iki sarsıntı daha izledi. Depremler ilçe merkezinde ve köylerde hissedildi.

Hakkari Valiliği, depremlerle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, herhangi bir olumsuzluk rapor edilmediğini duyurdu. Açıklamada, “İlimiz Yüksekova ilçesi merkezli 4,4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili olarak şu ana kadar 112 başta olmak üzere ilgili birimlere ulaşan bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Başta kolluk birimleri olmak üzere diğer idari birimler hem muhtarlarımızla görüşerek hem de alanda tarama yaparak olumsuz olup olmadığı hususunu takip etmektedirler. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik de depremler sonrası yaptığı paylaşımda, “Yüksekova’da meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından şu ana dek herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. Allah, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun” dedi.

Depremlerin ardından vatandaşların akaryakıt istasyonlarına akın ettiği ve uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SON DAKİKA: Hakkari’de Ard Arda Depremler