Son Dakika: Kocaeli Gebze’de Sanayi Tüpü Patlaması – 2 Ölü, 6 Yaralı

Son Dakika: Kocaeli Gebze'de Sanayi Tüpü Patlaması – 2 Ölü, 6 Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi’nde bulunan bir fabrikada meydana gelen sanayi tüpü patlaması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Olay, bugün Pelitli Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikada gerçekleşti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine hızla sevk edilen sağlık ve AFAD ekipleri, büyük bir koordinasyonla müdahalede bulundu. Ekipler, yaptıkları ilk incelemeler sonucunda 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 6 kişi ise hemen ilk yardım müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere nakledildi.

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada, Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekiplerinin derhal bölgeye yönlendirildiği ifade edildi. Açıklamada, “Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği anlaşılmıştır. Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.” denildi.

Bu trajik olayın ardından soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın, patlamanın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek üzere detaylı bir şekilde yürütüldüğü bildirildi. Yetkililer, olayın tüm detaylarıyla açığa kavuşturulması için gerekli tüm çabayı gösteriyor.

Haberin detayları geliştikçe sitemizde yer alacaktır.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Son Dakika: Kocaeli Gebze’de Sanayi Tüpü Patlaması – 2 Ölü, 6 Yaralı