SON DAKİKA: Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan Görevden Alındı

SON DAKİKA: Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan Görevden Alındı

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, son dakika gelişmesi olarak Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın merkeze alındığını duyurdu. Ayyıldız, bu önemli kararın nedenini açıklarken, Mehmet Aslan’ın kardeşi Nezir Aslan’ın son zamanlarda gündeme gelen bir olayla ilgili olduğunu belirtti.

Emniyet Genel Müdürü’nün yazılı açıklamasında, “Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın kardeşi Nezir Aslan’ın gözaltına alındığına yönelik haberler üzerine açıklama yapılması gereği duyulmuştur. Konu ile ilgili araştırma ve soruşturma yapmak üzere 18 Şubat 2024 tarihinde Polis Başmüfettişleri görevlendirilmiştir. Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmıştır,” ifadeleri yer aldı.

Kaçak Makaron Operasyonu Bağlantısı

Bu gelişme, gazeteci İsmail Saymaz’ın Sözcü gazetesinde yer alan haberine paralel bir durum olarak göze çarpıyor. Saymaz’ın haberinde, Mehmet Aslan’ın kardeşi Nezir Aslan’ın, 10 milyon adet kaçak makaron ele geçirilen bir operasyonda gözaltına alındığı bilgisi yer alıyordu. Bu olay, Mersin Emniyet Müdürlüğü’nde yaşanan son değişikliğin arka planını oluşturuyor.

Devam Eden Soruşturmalar ve Beklentiler

Bu durumun ardından gözler, hem Nezir Aslan’ın gözaltı sürecine hem de Mehmet Aslan’ın görevden alınması ve ardından yürütülecek soruşturmalara çevrildi. Kamuoyu, bu konuda yapılacak olan resmi açıklamaları ve soruşturma sonuçlarını dikkatle takip ediyor.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SON DAKİKA: Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan Görevden Alındı