SON DAKİKA: Müge Anlı’da Aranan Levent Karaduman’ın Cesedi Bulundu

Denizli’de 7 yıldır kayıp olan sırasında Levent Karaduman ölü bulundu.

Denizli’nin Baklan ilçesi Hadim Mahallesi’nde sabah saatlerinde arama çalışması başlatan emniyet ekipleri kazı çalışmaları sırasında Levent Karaduman’a ait olduğu belirlenen cesedi buldu. Cep telefonu en son 4 Nisan 2013’te sinyal veren Karaduman’nın kaybı ile ilgili hedef gösterilen kuzeni Ali Osman S. gözaltına alındı.

MÜGE ANLI’YA ÇIKMIŞLARDI

Denizli’den 2013 yılında esrarengiz bir şekilde kayıplara karışan 36 yaşındaki bir çocuk babası Levent Karaduman 7 yıldır hiçbir şekilde izine rastlanılmamıştı. Denizli Havuzlu Çarşı’da Tabela reklam işi yapan Karaduman’ın kaybıyla ilgili şüphelenilen isim ise kuzeni ve iş ortağı Ali Osman’dı. Ortağının, Levent Karaduman’ın İstanbul’a gittiğini paraya ihtiyacı olduğunu arabayı 10 bin lira satıp parasını kendisine göndermesini istediği söylemişti. İddiaya göre ortağı sattığı arabanın parasını göndermediği ortaya çıktı. Anne Mesude Karaduman yeğeni ve kardeşine seslenerek bildiklerini söylemesini istedi. Mesude Karaduman ailesinin Müge Anlı ve Tatlı Sert yayınına çağırdı.

Müge Anlı ekibi iddiaların odağında olan Ali Osman’ın ailesine ulaştı. Ali Osman’ın konuşmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine ekip daha sonra babası Orhan’ın yanına gitti. Babası da avukatıyla görüştüğünü yayına çıkmama kararı aldığını söyledi.

Aracın anahtarını nasıl aldı?

En çok merak edilen konulardan birisi Karaduman’ın aracının anahtarını kuzeni ve ortağı nasıl aldığı konusuydu. Stüdyoda buna açıklık getirilmeye çalışıldı. Karaduman’ın annesi ortağı için oğlunun dirisinden mi aldı, yoksa ölüsünden mi aldı diyerek soru sordu. Aracın anahtarının eşinde olmadığını ve kendisinden de anahtar istenilmediğini söyledi.

GALERİCİ KONUŞTU

Aracı satın alan galerici anahtarı Ali Osman’ın arabayla birlikte getirdiğini söyledi. Görgü tanıkları ifadeler hep aynı ismi işaret ediyordu.

ESKİ KIZ ARKADAŞINA ULAŞILDI

Kayıp Karaduman’ın son görüştüğü isim olan Nazilli’den eski kız arkadaşının Ali Osman tanıdığını söyleyen annesi üzerine telefonla canlı yayına bağlanan kız arkadaş iddiaları yalanlayarak Ali Osman’ı tanımadığını söyledi. Karaduman’ı Ali Osman’ı tanıştırmadığını kendisinin Karaduman ile internet tanıştığını anlattı.

AMCASI ALİ OSMAN’IN AİLESİNİ SUÇLADI

7 yıl önce Denizli’de kaybolan reklamcı Levent Karaduman’dan hala bir iz yok. Amca Hayati Karaduman, Levent Karadmuman’ın kaybından dolayı teyze oğulları Ali Osman’ı hedefi gösterdi. Olay gününden bu yana aile ile iletişime geçmeyen Ali Osman’ın her şeyi bildiği iddia edildi.

ALİ OSMAN’IN BABASI KONUŞTU

Levent’in ailesiyle görüşmek istemediğini aralarının çok açık olduğunu söyleyen Ali Osman’ın babası Orhan, Karaduman, yaklaşık 3 ay sokaklarda yaşadığını Levent’in herkese borcu olduğu kaybolduktan evlerine dükkanlarına haciz geldiğini söyledi. Levent sağ, hayatta e geri döneceğini söyleyen Orhan, dükkan kendilerinin olduğunu onların oğlunun olmadığını söyledi. Babanın bu sözleri üzerine Anne Karaduman studyoda ayağa kalkalar baba Orhan’ı yalancılıkla suçladı.

Bugünkü programda da Levent Karaduman’ın başına ne geldiği sorunun cevabı arandı. Yine en şüphe çeken isimlerden biri olan Ortağı Ali Osman’ı stüdyoya çağrıldı. Ali Osman’ın kaçtığı süre içerisinde suç konumuna düştüğünü söylediler.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SON DAKİKA: Müge Anlı’da Aranan Levent Karaduman’ın Cesedi Bulundu