Şort giyen kadına hakaret eden Yavuz Atsız’ın kumarhanede şortlu fotoğrafı paylaşıldı

featured

Yavuz Atsız adlı erkek yolda yürüyen Şebnem Tüfekçi‘yi şort giydiği için ahlaksızlıkla suçladı. Yavuz Atsız’ın kumarhanede şortlu fotoğrafları ortaya çıktı.

İstanbul Fikirtepe’de yolda yürüyen Şebnem Tüfekçi, sosyal medya hesabından sokakta şort giydiği için kendisine hakaret eden Yavuz Atsız’ın görüntülerini paylaştı. Tüfekçi paylaşımında, “Bu ülkede sadece şort giydiğiniz için sokakta yürürken bir anda ahlaksız olabilirsiniz. Babanıza hakaret edilebilir. Bana hakaret eden bu kişinin yüzünü herkes görsün diye paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Görüntülerde kadına, “Edepsiz” diyen kişi uzaklaştırılmaya çalışılırken, adamın görüntüsünü çeken kadın, “Sen kaç yaşındasın. İster şort giyerim. Utanmıyorum. Benim babam karışmıyor, sana ne benim ne giydiğimden” şeklinde tepki gösterdi. Bu sırada kadına hakaret eden Atsız sözlü saldırıyı sürdürdü. Çevredekiler de bu duruma son vermek için zaman zaman araya girdi. Tüfekçi ise, “Ahlaksız mı oldum şort giyiyorum diye? Sana ne.” şeklinde tepkisini sürdürürken, kadının üzerine doğru gelen kişi, “O şort mu?” şeklinde cevap verdi.

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin ardından Yavuz Atsız’ın sosyal medyasında paylaştıkları da ortaya çıktı. Tepkiler üzerine hesabını kapatan Yavuz Atsız’ın kumarhanede şortlu çekilmiş fotoğrafları ekran görüntüsü alınarak yayınlandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şort giyen kadına hakaret eden Yavuz Atsız’ın kumarhanede şortlu fotoğrafı paylaşıldı