Soruyu yanlış anladı 50 bin TL kazandı

featured

Soruyu yanlış anladı 50 bin TL kazandı. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ programının dün akşam yayınlanan bölümünde bir yarışmacı 50 bin TL’lik soruyu yanlış anladı. Yarışmacı, yanlış akıl yürüterek doğru yanıta ulaştı.

Programda 50 bin TL değerinde “1987’de Londra’daki bir banka soygununda günümüzdeki değeri 180 milyon sterlin olan miktarda para çalıp Latin Amerika’ya kaçmış olan Valerio Viccei, hangisi için İngiltere’ye geri dönmüş ve 22 sene hapis cezasına çarptırılmıştır?” sorusu soruldu. Seçenekler arasında ‘arabası’, ‘köpeği’, ‘eşi’, ‘kelebek koleksiyonu’ yer aldı.

Doğru cevabın ‘köpek’ olduğunu düşünen yarışmacı daha sonra çift joker hakkını kullandı ve ilk yanıtı olan ‘arabası’ cevabı doğru çıktı. Kenan İmirzalıoğlu’nun “Aklında ‘köpeği’ vardı, ‘arabası’na nasıl geçtin?” sorusuna yarışmacı, hırsızın köpeğinin 22 yıl içerisinde ölmüş olabileceğini ve Latin Amerika’ya kaçtığına göre başka bir sevgili de yapmış olabileceğini, ‘Başka bir eş imkanı da olmuş olabilir’ diye cevap verdi.

Kenan İmirzalıoğlu yarışmacının soruyu yanlış anladığını belirterek, “22 yıl hapis yatıyor, 22 yıl sonra geri dönmüyor. Yanlış anlayıp seni doğruya çıkartan bir soru oldu” ifadelerini kullandı. Yarışmacı ise, “Hayattaki en büyük şansım bu olabilir. Yanlış anlayarak doğru cevaba ulaştım” dedi.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Soruyu yanlış anladı 50 bin TL kazandı