Sudan Cumhurbaşkanı’nın Oğlu Ankara’da Trafik Kazasında Ağır Yaralandı

Sudan Cumhurbaşkanı'nın Oğlu Ankara'da Trafik Kazasında Ağır Yaralandı

Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu, Ankara’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altında.

Ankara’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir trafik kazasında Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan’ın oğlu, Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman ağır yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Ankara’nın Kızılcaşar Mahallesi Kiraz Bulvarı’nda gerçekleşti. Rahman’ın kullandığı motosiklet, bir hafif ticari araca arkadan çarptı, bu sırada Rahman metrelerce uzağa savruldu.

Hastaneye kaldırılan Rahman’ın durumunun ciddiyetini koruduğu, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, kaza sonrası hızlı bir müdahalede bulundu. Yaralanan Rahman’a olay yerinde ilk yardım yapıldıktan sonra, Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği açıklandı.

Kaza sonrası hafif ticari aracın sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Rahman’ın hayati tehlikesinin sürdüğü ve sağlık durumunun yakından takip edildiği belirtildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sudan Cumhurbaşkanı’nın Oğlu Ankara’da Trafik Kazasında Ağır Yaralandı