Şükrü Hanedar Kimdir? Şükrü Hanedar Galatasaray

featured

Şükrü Hanedar ismi Galatasaray’ın transfer çalışmalarıyla birlikte bu sezon oldukça çok gündeme geldi. Bakayoko, Jean Michael Seri transferleri ile ilgili görüşmelere katılan Hanedar’ın ismi sosyal medyada gündem oldu. Transfer haberlerinin ardından Şükrü Hanedar ‘ın kim olduğu ise çok merak ediliyor.

Şükrü Hanedar Kimdir?
Almanya, Stuttgart doğumlu olan Hanedar, aslen Rizeli’dir. Ailesiyle İstanbul’a taşındıktan sonra Galatasaray Lisesi’nde öğrenim görmüştür. 122. devre mezunudur. Liseden mezun olduktan sonra İtalya’da Politecnico Di Torino üniversitesi’nde Mimarlık bölümüne girmiştir. Sonraki yıllarda Fatih Terim ile Fiorentina ve Milan’da beraber çalışmıştır. Şu anda Galatasaray’ın, dış trasferlerinden sorumludur. Şuanda İdari Menejer olarak görev yapmaktadır. Hanedar’ın bir çok transfer görüşmesine katıldığı belirtilen Hanedar’ın, ikna kabiliyetinin yüksek olduğu söyleniyor.

Şükrü Hanedar

Şükrü Hanedar, Falcao transferi nedeniyle tekrar sosyal medya gündemine oturdu. Sarı kırmızılı taraftarlar Hanedar’ın Falcao transferini bitirmesi bekleniyor. Taraftarların bu çağrısı yükseliyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şükrü Hanedar Kimdir? Şükrü Hanedar Galatasaray