Şule Kayatürk Kimdir?

Şule Kayatürk Kimdir?

Sosyal medyada son günlerde gündem olan isimlerden biri de Şule Kayatürk. Şulemsi takma adıyla bilinen Şule Kayatürk, instagramda 1.5 milyon takipçisi olan bir fenomendir. Peki, Şule Kayatürk kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte Şule Kayatürk’ün hayatına dair merak edilenler.

Şule Kayatürk, 1997 yılında Ankara’da doğdu. Oğlak burcu olan Şule Kayatürk, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen Şule Kayatürk, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okudu.

2013 yılında sosyal medyaya aktif olarak girmeye başlayan Kayatürk, Makyaj sanatçılığı, sosyal medya etkileyiciliği ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda faaliyet göstermenin yanı sıra kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi kurdu. 2018 yılında Yasin Türk ile evlendi. Çiftin bir kız çocuğu oldu. Şule Kayatürk, son zamanlarda Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gündeme geldi.

Dilan Polat’la yakın arkadaş olduğu belirtilen Şule Kayatürk’ün de serveti nasıl elde ettiğine yönelik iddialar ortaya atıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şule Kayatürk Kimdir?