Süleyman Soylu’dan Kürşad Ayvatoğlu Açıklaması

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti’de büro çalışanı olarak görev yapan Kürşat Ayvatoğlu’nun kokain kullanmaktan gözaltına alınmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Soylu, Kürşat Ayvatoğlu’ın kendisi ile olan fotoğrafı sorusuna  “Her gün tanımadığım, bilmediğim onlarca insanla fotoğraf çektirdim. GBT mi alacağız fotoğraf çektirmeden önce? Topluma mal olmuş insanların yüzde 99’u ‘Fotoğraf çektiremem’ diyemez. Çektirdiğimiz fotoğrafa bakmasınlar, yaptığımız işe baksınlar” cevabını verdi.

Soylu, ‘Çektirdiğimiz fotoğrafa bakmasınlar. Ya da fotoğraf çektirenlere bakmasınlar. Yaptığımız işe baksınlar. Biz ne yapmışız? Cumhuriyet tarihinde uyuşturucu ile ilgili en büyük operasyonların yapıldığı dönemdeyiz. Sadece bu ayın bir haftasında 4 bin 600 kişi uyuşturucu satıcılığından alındı. Şu anda 80 bin kişi uyuşturucu satıcılığından cezaevinde. Az bir rakam mı? Tek kişi çıksın desin ki “Türkiye’de uyuşturucu ile mücadeleyi hükümet yerine getirmiyor.” Bir tek kişi çıksın ya!’  sözlerini söyledi.

‘Çektirdiğimiz fotoğrafa bakmasınlar. Ya da fotoğraf çektirenlere bakmasınlar. Yaptığımız işe baksınlar. Biz ne yapmışız? Cumhuriyet tarihinde uyuşturucu ile ilgili en büyük operasyonların yapıldığı dönemdeyiz. Sadece bu ayın bir haftasında 4600 kişi uyuşturucu satıcılığından alındı. Şu anda 80 bin kişi uyuşturucu satıcılığından cezaevinde. Az bir rakam mı? Tek kişi çıksın desin ki ‘Türkiye’de uyuşturucu ile mücadeleyi hükümet yerine getirmiyor.’ Bir tek kişi çıksın ya!’

Lüks aracında kokain çektiği anlara ait görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması üzerine gözaltına alınan Kürşat Ayvazoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. “Çektiğim kokain değil, pudra şekeriydi” ifadesi veren Ayvatoğlu, araçtaki diğer şahısların bu ifadeyi yalanlamasının ardından bugün yeniden gözaltına alındı.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Süleyman Soylu’dan Kürşad Ayvatoğlu Açıklaması