Sultanbeyli Ülkü Ocaklarından Örnek Davranış

featured

İstanbu’un ciğerleri olarak bilinen Aydos ormanında üst üste çıkan yangınlar herkesi huzursuz etmişti. Alınan önlemler ile orman yangınlarının önüne geçilmek isteniyor.

Sultanbeyli Ülkü Ocakları başkanı Yakup Çandır yaptığı açıklamada orman yangınlarına dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı;

Kamuoyunun bildiği üzere İstanbul Aydos Ormanında son zamanlarda çeşitli sebeplerden ötürü defalarca yangın çıkmış ve İstanbul’un ciğerlerinden olan Aydos Ormanının belli noktaları küle dönmüştür.

Sultanbeyli Ülkü Ocakları olarak İlçemize de sınırları bulunan Aydos Ormanında ki yangınlara sessiz kalmadık. Gerekli hijyen önemlerini alarak, ormanımızın bir bölgesinde ateşe su taşıyan karınca misali farkındalık oluşturmak maksadıyla yangına sebebiyet veren plastik atık, cam kırıkları vb. cisimleri topladık.

Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın dikkatine sunuyoruz. Atacağınınız en ufak bir atık, binlerce ağacın yok olmasına, yüzlerce hayvanın telef olmasına, ve insanın yaşamını sağlıklı sürdürebilmesi için gerekli olan oksijen sahalarının yok olmasına sebep olabilir. Böylesine büyük bir vebala sebebiyet vermemek adına, ormanlarımızda evimizde olduğumuzdan daha titiz olmalıyız !

Ormana çöp atma, elimizle yaktığımız ormanı göz yaşımızla söndüremeyiz ! Ormansız yurt Vatan değildir !

VATANINA SAHİP ÇIK ! ifadelerini kullandı.

FARKINDALIK İÇİN ÇÖPLER TOPLANDI

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sultanbeyli Ülkü Ocaklarından Örnek Davranış