Sultangazi’de Aile Kavgası Sonucu 14 Yaşındaki Çocuk 2’nci Kattan Atladı

Sultangazi’de Aile Kavgası Sonucu 14 Yaşındaki Çocuk 2’nci Kattan Atladı

İstanbul Sultangazi’de dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, Suriye uyruklu bir ailenin evinde çıkan kavgada korkan 14 yaşındaki kız çocuğu, ikinci kattaki evlerinin penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Çocuk, birinci kattaki bir iş yerinin tabelasına çarparak yere düştü. Çocuk, hayati tehlike atlatırken, mahalle sakinleri birinci kattaki dairenin sahiplerini tepki gösterdi.

Olay, Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesi’nde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın ikinci katında oturan Suriye uyruklu aile arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan 14 yaşındaki kız çocuğu, pencereye doğru koştu ve kendini aşağı attı. Çocuk, şans eseri, birinci kattaki bir iş yerine ait tabelanın üzerine düşerek yere çakılmaktan kurtuldu. Ancak çocuk, tekrar atlamak isteyince mahalle sakinleri müdahale etti.

Mahalle sakinleri, çocuğun atlamaması için ikna etmeye çalışırken, bir yandan da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Ayrıca, mahalle sakinleri, birinci kattaki dairenin sahiplerine seslenerek, çocuğu içeri almalarını istedi. Ancak dairedekilerin olaya ilgisiz kalması üzerine mahalle sakinleri tepki gösterdi. Sonunda dairedekiler, çocuğu içeri almayı kabul etti.

Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, duruma müdahale etti. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ancak şok geçirdiği belirtildi. Ayrıca, kavgada karnına darbe alan hamile bir kadının da hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sultangazi’de Aile Kavgası Sonucu 14 Yaşındaki Çocuk 2’nci Kattan Atladı