Sultangazi’de Berber Dükkanında Çıkan Kavgada Çok Sayıda Gözaltı

Sultangazi’de Berber Dükkanında Çıkan Kavgada Çok Sayıda Gözaltı

İstanbul Sultangazi’de dün gece saatlerinde bir berber dükkanında yaşanan olayda, iş yeri sahibi ile müşteriler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iş yeri sahibinin yakınları da olaya dahil oldu ve kavga başladı. Kavgada taraflar birbirlerine tekme, yumruk ve sandalye fırlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı ayırmak için biber gazı kullandı. Kavga sonrasında çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Olay, 50. Yıl Mahallesi’nde bulunan bir berber dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, berber dükkanına gelen bir grup müşteri ile iş yeri sahibi arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine iş yeri sahibinin yakınları da olay yerine geldi ve iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada taraflar birbirlerine tekme, yumruk ve sandalye fırlattı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, kavgayı sonlandırmak için biber gazı kullanarak tarafları ayırma çalışması yaptı. Kavgaya karışan çok sayıda kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Olay anları ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde, berber dükkanında yaşanan kavga ve polisin müdahalesi görülüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sultangazi’de Berber Dükkanında Çıkan Kavgada Çok Sayıda Gözaltı