Sultangazi’de Soyunan Kadın Trafiği Felç Etti

Sultangazi’de Soyunan Kadın Trafiği Felç Etti

İstanbul Sultangazi’de dün öğleden sonra yaşanan ilginç olayda, yabancı uyruklu olduğu belirtilen bir kadın, Malkoçoğlu Mahallesi Mahmutbey Caddesi yolunda kıyafetlerini çıkardı. Yoldan geçen araç sürücülerine el sallayan ve kaldırımda bekleyen kadın, hem şaşkınlık hem de trafik sorunu yarattı. Olay sırasında bir de kaza meydana geldiği iddia edildi.

Görgü tanıklarının anlattığına göre, olay dün saat 15.30 civarında gerçekleşti. Yol kenarına gelen ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kadın, hiçbir neden yokken soyunmaya başladı. Kıyafetlerini çıkaran kadın, yoldan geçen araç sürücülerine el salladı ve trafiğin aksamasına sebep oldu. Bazı sürücülerin cep telefonu kameralarıyla kaydettiği o anlar, sosyal medyada da paylaşıldı.

İddiaya göre, bu sırada bir de kaza meydana geldi; seyir halindeki bir sürücü, önündeki ticari minibüse çarptı. Kazada yaralanan olmadığı ancak maddi hasar oluştuğu belirtildi.

Elbiselerini giyen kadın bir süre kaldırımda oturduktan sonra elindeki çantasıyla olay yerinden koşarak uzaklaştı. Kadın daha sonra farklı bir noktada beklemeye başladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan kadının akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sultangazi’de Soyunan Kadın Trafiği Felç Etti