Suriye Ordusu, İsrail Savaş Uçağı’nı Düşürdüğünü İddia Etti

featured

  Suriye ordusu, hava sahasını ihlal eden İsrail savaş uçaklarından birini düşürdüklerini açıkladı.

  Suriye ordusu, hava sahasını ihlal eden dört  İsrail jetinden birinin düşürüldüğünü , birine de hasar verildiğini duyurdu. İsrail savaş uçaklarının Palmira yakınlarındaki askeri hedefleri vurduğu açıklandı.İsrail ordusu ise açıklamayı reddederek Suriye ordusu tarafından fırlatılan roketleri hava savunma sistemlerinin imha ettiğini iddia etti.

  İSRAİL BİR ÇOK NOKTAYI BOMBALADIĞINI AÇIKLAMIŞTI

  Reuters haber ajansının son dakika olarak geçtiği açıklamaya göre, İsrail savaş uçakları Palmira yakınlarındaki askeri hedefleri bombaladı.

  İsrail  ordusu, bugün sabah yaptığı açıklamada savaş uçkalarının Suriye’de birçok noktayı bombaladığını duyurmuştu. Açıklamada, Suriye’nin bombardımana uçaksavar füzeleri fırlatarak yanıt verdiği belirtilmiş ve fırlatılan roketlerin hava savunma sistemleri tarafından imha edildiği aktarılmıştı.

  SİRENLER ÇALDI, BÜYÜK PATLAMALAR DUYULDU

  Gece boyunca İsrail’in birçok noktasında sirenler çaldı, büyük patlamalar duyuldu. Reutershaber ajansı, iki görgü tanığına dayandırdığı haberinde işgal altındaki Batı Şeria’da bulunan Ürdün Vadisi’nde sirenlerin çaldığını ve patlama duyulduğunu bildirmişti.

  İsrail, Suriyede iç savaşın başladığı 2011 yılından bu yana Suriye ve Golan Tepeleri’ne çok sayıda hava saldırısı düzenledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Suriye Ordusu, İsrail Savaş Uçağı’nı Düşürdüğünü İddia Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.