Suriyeli Arkadaşının Karısıyla Basılan Suriyeli, Arkadaşını Bıçakladı

featured

Kayseri’de evine erken dönen Suriyeli Zekeriye E. (27) eşini iç çamaşırıyla görünce şüphelenip evi aramaya başladı. Genç adam, yatak odasındaki gardıropta iç çamaşırıyla saklanırken yakaladığı arkadaşı Waaled Alsalmo (19) tarafından bıçaklandı. 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Waaled Alsalmo (19) hakkındaki karar, Yargıtay tarafından onandı.

Suriyeli eşi A.E.H. ve 2 çocuğu ile birlikte yaşayan Zekeriye E., sabah evden ayrıldı. Eve erken dönen Zekeriye E., eşinin kapıyı geç açması ve üzerinde sadece iç çamaşırı ile ağır parfüm kokusu olmasından şüphelendi. Evi arayan Zekeriye E., yatak odasındaki kıyafet dolabını açtığında arkadaşı Suriye uyruklu Waaled Alsalmo ile karşılaştı. Alsalmo, yanındaki bıçağı çıkarıp, Zekeriye E.’yi bıçakladı. 6 bıçak darbesiyle yaralanan Zekeriye E., hastaneye kaldırıldı. Alsalmo ile A.E.H. ise kaçtı. Daha sonra yakalanan ikiliden Alsalmo, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

”Adaletinize Sığınıyorum”

Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ ve ‘konut dokunulmazlığını ihlal’ suçlarından yargılanan Waaled Alsalmo, geçen yıl 18 Şubat’ta görülen karar duruşmasında, hakim karşısına çıkarıldı. Tercüman eşliğinde savunma yapan sanık Alsalmo, “Çok pişmanım. Babam ve 2 kardeşim Suriye’de bomba saldırısı sonrası öldü. Annem ve kardeşlerimle Türkiye’ye geldik. Aileme ben bakıyorum. Annem hasta. Adaletinize sığınıyorum” ifadesini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Suriyeli Arkadaşının Karısıyla Basılan Suriyeli, Arkadaşını Bıçakladı