• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Suriyeli Gelin Kayınvalidesini Öldürüp Çöpe Attı.

featured

İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde 4 yıldır eşi, kayınvalidesi ve 3 çocuğuyla yaşayan Leyla S., pazar günü sabah saatlerinde kayınvalidesi Fatma Mustor (75) ile tartışmaya başladı. İddiaya göre Fatma Mustor’un “Beni hak etmiyorsun” diyerek gelinine tokat atması üzerine kavga büyüdü. Leyla S., bunun üzerine bir hırka ile kayınvalidesini boğarak öldürdü.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, Leyla S.’nin karşı apartmanda oturan komşularının “Çöpe şüpheli bir şey attı” ihbarı üzerine harekete geçti. Polis ekipleri genç kadınla görüştü. Leyla S.’ye çöpe ne bıraktığını soran polis ekiplerine, “Halıya yağ dökülmüştü onu attım” dedi. Polislerin kayınvalisini sorması üzerine de “Sabah yatağında iki eliyle boğazını tutarak nefes alamıyorum dedi ve öldü” yanıtını verdi.

Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Leyla S.’nin sabah saat 11.22 civarında sarılı bir halde ağır bir halıyı sürükleyerek dışarı çıkardığını, halıyı kaldırıma çıkarmakta zorlanınca da yoldan geçen vatandaşlardan yardım aldığını belirledi.

Kadını çöpe attıktan sonra pişman olduğu, bu sefer de başka birine taşıttırdığı cesedi 20 dakika sonra eve geri getirttiği anlaşıldı. Polisin çapraz sorguya aldığı ve çelişkili ifadeler veren Leyla S., daha sonra kendisine tokat atan kayınvalidesini boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Leyla S., polise ‘Eşim annesini benim öldürdüğümü öğrenirse kesinlikle beni boşar ve öldürür” dedi. Adliyeye sevk edilen Leyla S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Suriyeli Gelin Kayınvalidesini Öldürüp Çöpe Attı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.