Suriyeli Spor Salonu İşletmecisi, Üyelerini Dolandırıp Kaçtı

Suriyeli Spor Salonu İşletmecisi, Üyelerini Dolandırıp Kaçtı

Diyarbakır’da Suriyeli bir spor salonu işletmecisinin, üyelerini dolandırarak ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, H.B. isimli işletmeci, Kayapınar ilçesi Diclekent Mahallesi’nde bulunan spor salonunda yaklaşık 2 bin kişiye 2 bin TL ile 6 bin TL arasında değişen fiyatlarla üyelik sözleşmesi yaptı. Ancak H.B., bir gece yarısı arka duvarı kırarak spor salonundaki tüm ekipmanları bir TIR’a yükleyip kaçtı. Sabah spora gelmek isteyen üyeler, salonun boş olduğunu görünce şok yaşadı. H.B.’ye ulaşamayan üyeler, polise giderek şikayetçi oldu. Ayrıca, spor salonunun bulunduğu binanın sahibine de haber verildi. Bina sahibi de bir aylık kiranın ödenmediğini ve duvarın kırık olduğunu görünce büyük hayal kırıklığına uğradı.

Spor salonuna 6 aylık üye olan Murat Kolakan, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bir buçuk ay önce kardeşimle buraya geldik. Birçok tanıdığımız da buradaydı. Aylık üyelik çok pahalı olduğu için 6 aylık yaptık. Dün akşam burada spor yaptık, içeride yabancı birkaç kişi vardı. Sabah geldiğimizde salon bomboştu. Adam her şeyi götürmüş, duvarı da kırmış. Bizi kandırmasına helal olsun diyelim. Şikayet etsek de ne olacak? Para meselesi değil ama insanın kandırılması çok kötü hissettiriyor. Biz 3 bin lira verdik, sonradan gelenler daha fazla vermiş.”

Bir yıllık üye olan Muhammet Efecan Esmer ise şunları söyledi: “Bir yıllık üyelik yapmıştım, 6 bin lira anlaşmıştım. İlk taksidi ödemiştim. Bir TIR’la her şeyi götürmüşler. Adamın telefonu kapalı, burada olmadığını düşünüyorum. İçeride hiçbir şey kalmamış, arka duvar yıkılmış. Ürünleri oradan çıkarmışlar. Toplu halde savcılığa başvurduk, peşini bırakmayacağız.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Suriyeli Spor Salonu İşletmecisi, Üyelerini Dolandırıp Kaçtı