Sütyensiz sahneye çıkan Aleyna Tilki yürekleri hopalattı

featured

Sütyensiz sahneye çıkan Aleyna Tilki yürekleri hopalattı Aleyna Tilki önceki akşam Çatalca’daki Hayatpark’ta konser verdi. Kıyafetleri yüzünden sürekli eleştirilen Aleyna Tilki, tek düğmeli hırkasıyla dikkat çekti.

Sahne öncesi habercilerin sorularını yanıtlayan Tilki bayramı bir dağ evinde yalnız geçirdiğini söyledi. Şarkıcı “Kafa dinledim. Sık sık bunu yaparım. Doğayla iç içe olmak bana iyi geliyor” dedi.

Son şarkısı ‘Take It Or Leave It’ ile ilgili de konuşan Tilki “Spotify’ın EQUAL Global listesine giren ilk Türk ve kapak oldum. Bu da yapılan eleştirilere kapak olsun. İtinayla kapak yapılır. Son 30 yılda dünyada benim yakaladığım başarıya ulaşan başka bir Türk sanatçı yok. Diğer gençlere kapı açtım” dedi.

Bir röportajında dile getirdiği “Tükürdüğümü yalıyorum” sözünü yineleyen Aleyna Tilki, “En güzel şey bu olsa gerek. İnsan kendi limitlerini keşfetmiş oluyor” dedi.

Son klibi hakkında yapılan eleştirileri de değerlendiren Aleyna Tilki, “Evet çok olumsuz eleştiri var ama bir o kadar da aklı başında yorumda bulunan var. Ben alışkınım bu duruma. İlkokulda dahi böyleydi. Hakkımda hep dedikodu çıkartırlardı. Star doğunca böyle şeyler olabiliyor” diye konuştu.

Sütyensiz sahneye çıkan Alyena Tilki yürekleri hopalattı

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
5
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sütyensiz sahneye çıkan Aleyna Tilki yürekleri hopalattı