Taksim’de Abartılı Egzozdan Ceza Yiyen Şahıs Polisi Tehdit Etti

featured

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, trafikte asayiş ve güvenliği sağlamak amacıyla Taksim Meydanı’nda denetim yaptı. Denetim sırasında abartı egzoz, emniyet kemeri ve trafik levhasına uymama gibi ihlallerden dolayı 4 bin 936 TL ceza kesilen M.S. isimli sürücü, polis ekiplerine çirkin sözler sarf etti. Sürücü, polis memurlarına “Senin maaşını kim veriyor?” diye bağırdı ve ağabeyini alıp geleceğini söyleyerek tehdit etti.

Taksim’de trafik denetimi yapan polis ekipleri, abartı egzoz kullanan M.S. isimli sürücünün aracını durdurdu. Sürücünün ehliyet, ruhsat ve sigorta belgelerini kontrol eden ekipler, abartı egzozdan dolayı 4 bin 64 TL ceza kesti. Ayrıca sürücünün emniyet kemeri takmadığı ve trafik levhasına uymadığı için de 436’şar TL olmak üzere toplamda 4 bin 936 TL ceza yazdı.

Bu duruma sinirlenen M.S., polis ekiplerine hakaret etmeye başladı. Sürücü, “5 bin TL ceza mı olur? Ben nasıl vereceğim bunu. Arabama dokunmayın, uzaklaşın arabamdan. Neden kamerayla çekiyorsun, oyuncak mı var çekiyorsun. Ben cezaya imza atmıyorum. Ağabeyimi alıp geleceğim. Bekleyin geleceğim.” dedi.

Polis memurlarının kendisine sakin olması gerektiğini söylemesine rağmen M.S., daha da öfkelendi. Sürücü, “Senin maaşını kim veriyor? Ben bu ülkenin vatandaşı değil miyim? Kafana göre ceza yazıyorsun. Muz Cumhuriyeti mi burası? Benim ailemde gazi de var şehit de var bana artistlik yapamazsınız. Akıllı olun, karşınızda çocuk yok. Arkamdakiler geldiği zaman ‘Beyefendi kusura bakmayın’. Ne kadar ceza yazıyorsan yaz, sadakam olsun.” diye bağırdı.

Yaşanan olay, polis kamerasına da yansıdı. Görüntülerde M.S.’nin polis ekiplerine küfür ettiği ve tehditler savurduğu görülüyor. Polis ekipleri, sürücünün aracını bağlayarak otoparka götürdü.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taksim’de Abartılı Egzozdan Ceza Yiyen Şahıs Polisi Tehdit Etti