Taksim’deki denetimlerde taksicilere ceza yağdı

featured

Taksim’deki denetimlerde taksicilere ceza yağdı. Taksim’de yapılan ticari taksi denetiminde kurallara uymayan ve turistlerle pazarlık yapan taksicilere ceza yağdı. Denetimde trafikten men edilen 3 taksi, çekici ile emniyet otoparkına götürüldü.

Polis memuru, pazarlık yapan taksi şoförüne, “Buraya o kadar haber kanalı geliyor. Haberlere çıkıyorsunuz. Hala uslanmadınız” dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliğine bağlı polis ekipleri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Zabıta ekipleri tarafından Taksim meydanında saat 18.00 sırlarında ticari taksilere yönelik Denetim yapıldı. Yapılan denetimde, taksilerin yolcu kapasitesi, emniyet kemeri ve Taksi şoförlerinin belgeleri tek tek kontrol edildi. Denetim noktasında durdurulan 34 TCN 15 plakalı taksi şoförünün turistlerle pazarlık yaptığı ortaya çıktı. Pazarlık yapmadığını söyleyen taksi şoförü ile polis memuru diyaloğa girdi.

Taksi şoförü ile girdiği diyalogda, taksiye binen herkesin eşit olduğunu söyleyen polis memuru, “Taksi metrenin düğmesine basacaksın, taksimetre ne yazıyorsa o. Turiste ayrı muamele Türk’e ayrı muamele, öyle bir dünya yok. Herkes eşit. Taksimetrenin düğmesi var. Oraya basacaksın. Orası ne yazıyorsa o. Bundan başka bir şey yok” dedi.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taksim’deki denetimlerde taksicilere ceza yağdı