Taksinin Bagajında Tehlikeli Yolculuk

Taksinin Bagajında Tehlikeli Yolculuk

İstanbul’da bir taksi şoförü, bagajında yolcu taşıyarak hem kendisinin hem de yolcunun hayatını tehlikeye attı. Olay, Çatalca TEM Otoyolu’nda İstanbul Havalimanı yönünde meydana geldi. Bir başka sürücü, önündeki taksinin bagajının açılıp kapanmasından şüphelendi ve yaklaştığında bagajda bir kişinin oturduğunu gördü. Sürücü, cep telefonuyla bu anları kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Taksi şoförünün neden bagajında yolcu taşıdığı bilinmiyor. İçinde üç yolcu daha bulunan taksi, havalimanına doğru yoluna devam etti. Taksi sahibi ise olaydan haberdar olmadığını, aracın başka bir şoför tarafından kullanıldığını söyledi. Bagajda seyahat eden yolcunun kimliği ve durumu da henüz açıklanmadı.

Bu olay, taksilerde yaşanan sorunlara bir yenisini ekledi. Son zamanlarda, bazı taksi şoförlerinin kısa mesafe veya trafik yoğunluğu gibi nedenlerle yolcu almadığına ilişkin şikayetler artmıştı. İçişleri Bakanlığı da bu konuda bir genelge yayınlayarak, yolcu almamakta ısrar eden taksi şoförlerine yasal işlem yapılacağını duyurmuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taksinin Bagajında Tehlikeli Yolculuk