Talisca, Galatasaray’a Geliyor

Talisca, Galatasaray’a Geliyor

Galatasaray, transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, daha önce Beşiktaş’ta forma giyen ve şu anda Al-Nassr’da oynayan Anderson Talisca ile el sıkıştı. Brezilyalı yıldız, Süper Lig’e geri dönmek için gün sayıyor.

Galatasaray, bu sezon yaptığı flaş transferlerle rakiplerine gözdağı verdi. Zaniolo, Kaan Ayhan ve Sam Adekugbe gibi isimleri kadrosuna katan Cimbom, şimdi de Anderson Talisca’yı bitirmek üzere. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr’da mutsuz olan ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak isteyen 29 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’a yeşil ışık yaktı.

Suudi gazeteci Jryan_hfc’nin iddiasına göre; Galatasaray ile Talisca arasında sözlü anlaşma sağlandı. Al-Nassr ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sambacı’nın kulübüyle de pürüzleri aşması bekleniyor.

Talisca’nın transferi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Galatasaraylı taraftarlar, Brezilyalı yıldızın dönüşüne sevinç gösterirken, Beşiktaşlılar ise hayal kırıklığı yaşadı.

Al-Nassr’da bu sezon 16 maçta 14 gol atan Talisca, Beşiktaş’ta da 80 maçta 37 gol ve 14 asistlik performans sergilemişti. On numara mevkisinde oynayan Talisca, forvet arkası ve santrfor pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Talisca, Galatasaray’a Geliyor