Talisca’dan Şenol Güneş’e Yanıt: Beşiktaş’a Dönmeyeceğim

Talisca’dan Şenol Güneş’e Yanıt: Beşiktaş’a Dönmeyeceğim

Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca, teknik direktör Şenol Güneş’in transfer iddialarına yanıt verdi. Talisca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Beşiktaş’a dönmeyeceğini ve Al-Nassr’da mutlu olduğunu söyledi.

Şenol Güneş, basın toplantısında Talisca ile ilgili olarak şunları söylemişti: “Talisca ile konuştum. Görüntülü de konuştum. Özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. Ama 10 milyon Euro’dan aşağıya değil. Talisca, almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok çünkü fazla mevki için alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulursan yine alırız.”

Bu açıklamaların ardından siyah-beyazlı taraftarlar, Talisca’nın transferi için yönetimi harekete geçmeye çağırdı.

Talisca: Transfer Haberleri Yalan, Al-Nassr’da Mutluyum

Ancak Brezilyalı oyuncu, gece yarısı yaptığı açıklamada, transfer haberlerinin doğru olmadığını belirtti.

Talisca, şu ifadeleri kullandı: “Son zamanlarda çıkan yalan haberlerin aksine herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım. Ayrıca Al-Nassr’dan ayrılmaya niyetim yok. Burada mutluyum ve kontratımı 3 yıl yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum.”

Talisca’nın bu açıklaması, Beşiktaş cephesinde hayal kırıklığı yarattı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Talisca’nın Beşiktaş’ta oynadığı dönemi özlemle anarken, Al-Nassr’da Cristiano Ronaldo ve Saido Mane ile birlikte oynayan yıldız futbolcunun performansını takdir etti.

Talisca’nın Muhteşem Performansı

Talisca, Suudi Arabistan’da 64 maçta 44 gol ve 8 asist attı. 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Talisca’dan Şenol Güneş’e Yanıt: Beşiktaş’a Dönmeyeceğim