TANRI TÜRK’Ü AVRASYACILARIN ŞERRİNDEN KORUSUN

featured

Gündem Nato Krizi tartışmaları ile meşgulken Türk milletinin refleksif davranışlarını bir kez daha rahatça gözlemleyebiliyoruz. Bir etkenin ani keskin tepkilerle en fazla karşılaştığı topraklarda yaşıyoruz. Lakin Amerikancılığın tepkisi Rusçuluk olmamalı.  Zaten nerede Nato konuşulsa ardından gazetelerin Şangay Beşlisi Nedir gibi başlıkları peydahlanıyor. Birilerinin Türk milletinin denize düşünce yılana sarılmasını iştahlı mideleri ile bekledikleri açık…

Türkiye’nin Rusçu kalesi Aydınlık Gazetesi’nde 1 Aralık 2016’da yayınlanan “Türkiye’de Avrasyacılığın Kökenleri” başlıklı yazıda şöyle bir iddia yer alıyor: “Milli Kurtuluş Savaşımızın en büyük müttefiki SB, dönemin iktidarları tarafından “düşman” ilan edildi ve bu düşmanlık yarım asır “devlet politikası” olarak sürdürüldü.”. Öncelikle, bilinmelidir ki Milli Kurtuluş Savaşımızın müttefiki Türk Milletinin bilinci, ülküsü ve imanından başka bir şey değildir. Tek başımıza verdiğimiz bu savaşta, kendi ağababalarına pay arayanlar, yalana ve iftiraya sarılmaktan elbette çekinmeyeceklerdir.

Haydi Buhara Cumhuriyetinin vefalı ve cömert Türklerinin bağışladıkları ve Kuvva-ı Milliye’ye gönderilirken Ruslar tarafından büyük kısmına el koyulan paraların Sovyetler tarafından gönderildiği iddiasını kabul edelim, milyonlarca Türk’ü esaret ve zulum altında tutan; boğazlar, doğu anadolu ve Türkiye’nin dört bir yanı üzerinde hedefi olan zalim bolşevikleri müttefik olarak görmek nasıl bir cehalet, gaflet hatta hıyanettir? Açıkça bellidir ki Avrasyacılık Türkiye’nin batı emperyalizminden kurtulup yüzünü şarka çevirmesi değil, yurdun tüm müesselerini ve namusunu Slav emperyalizmine teslimidir.

Sürekli Amerikan emperyalizminden yakınan Perinçek ve arkadaşlarının, Doğu Türkistan meselesinde, Uygur Türklerine karşı Çin emperyalizmini savunmaları, Uygur Türklerinin terörist olduğunu söylemeleri kimlere hademe olduklarını net bir şekilde göstermektedir.

 

Biz Türkçülerin sadece bir duruş göstermesi mücadeleye büyük katkılar sağlamayacaktır. Mücadelede hakiki olanın emperyalizmin her türlüsü ile çarpışmaktır. Amerikancılara karşı rusçu ve çincilerin tuzağına düşmek en büyük hata olacaktır.  Binaenaleyh, ne Amerika, ne Rusya ne de Çin; her şey Türklük için !

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TANRI TÜRK’Ü AVRASYACILARIN ŞERRİNDEN KORUSUN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.