Tarkan’dan Gülşen’e Destek Mesajı

Tarkan’dan Gülşen’e Destek Mesajı

Tarkan’dan Gülşen’e Destek Mesajı

Ünlü şarkıcı Gülşen Çolakoğlu’nun halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan tutuklanması üzerine Tarkan’da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Gülşen’e destek vererek serbest bırakılmasını istedi.

Ünlü şarkıcının yayınladığı destek mesajının tamamı:
“Tanık olduğumuz hukuksuzlukların, adalet sistemimizin ikiyüzlülüğü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içerisinde kalıyoruz. Çocuklara cinsel istismarda bulunanları, kadın katillerini, tecavüzcüleri tutuksuz yargılayan hatta bazen hiç yargılamayıp serbest bırakanlar Gülşen’e gelince hızla harekete geçiyor. Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip doğayı katledenleri, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz düşüncelerin alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz Gülşen’i bir kalemde tutukluyor. Gülşen’e yapılan bu haksızlık son bulmalı ve Gülşen hemen serbest bırakılmalı.”

Ne olmuştu?

Gülşen’in bir konserde “İmam Hatipte okumuştu sapıklığı oradan geliyor” sözlerini söylediği görüntülerin internette yayılması büyük tepkilere yol açmıştı. Ünlü şarkıcı ise görüntülerin ait olduğu konser anını hatırlamadığını söyleyerek, “Muhtemelen şarkı arasında Miraç ile aramızda geçen konuşmadır. Ben orkestrama hitaben, ‘Beni seyircilerimin arasında omuzlarınızda taşıyın’ demem üzerine bana orkestra arasından, ‘Seni imam taşısın’ şeklinde cevap verince bahse konu konuşma aramızda geçmiştir. Bu konuşma konsere katılanlara ya da medyada hitaben yaptığım bir konuşma değildir” şeklinde açıklama yapmıştı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tarkan’dan Gülşen’e Destek Mesajı