Taşkesenlioğlu Hakkındaki Suç Duyurusu Kabul Edilmedi

Taşkesenlioğlu Hakkındaki Suç Duyurusu Kabul Edilmedi

Sedat Peker’in açıklamalarından sonra İYİ Parti Eruzum Teşkilatı iddiaların soruşturulması için AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Ali Fuat Taşkesenlioğlu, boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban, Cumhurbşakanı danışmanı Serkan Ataranoğlu ve Salih Tarakçı hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere başvurdular. Suç duyurusunun kabul edilmediğini İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar şöyle açıkladı:

“Bir saati aşkın süredir Erzurum Adliyesi’ne, avukat arkadaşlarımızla birlikte suç duyurusunda bulunmak için geldik. Bir saat bekletildikten sonra, katip bey gelerek çeşitli bahanelerle bizi oyaladı. Suç duyurusunda bulunduğumuza dair bize bir belge verilmesini istedik o da kabul edilmedi. Buradan seksen beş milyona sesleniyorum, Erzurum İYİ Parti olarak bu olayın peşini bırakmayacağız. Suç duyurumuz kabul edilmedi, Türkiye’de hukuk ayaklar altına alınmıştır. Adaletin bittiği yerdeyiz”

İYİ Parti Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Yakup Çağrı Arısoy da söz alarak “Suç duyurumuzu kabul etmeyen kamu görevlilerinin, görevde kaytsızlık ve düzensizlik suçu bakımından da fail olacaklarını ilettik” sözlerine yer verdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taşkesenlioğlu Hakkındaki Suç Duyurusu Kabul Edilmedi