Tayyip Erdoğan : Muhalefet gibi milletimiz yas tutarken koltuk ve ikbal kavgası vermiyoruz.

featured

Tayyip Erdoğan : Muhalefet gibi milletimiz yas tutarken koltuk ve ikbal kavgası vermiyoruz. : “Turist Ömer gibi dolaşıyor” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar‘da katıldığı iftar programında konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “Muhalefet gibi milletimiz yas tutarken koltuk ve ikbal kavgası vermiyoruz. Yedili koalisyon gibi hiçbir iş yapmadan lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmıyoruz.” diyorlar, benim milletim size yol vermeyecektir.” ifadelerini kullandı.

Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

  • 85 milyon olarak hep birlikte yaralarımızı sarıyoruz. Kalıcı konutların inşaatlarına başlanmasıyla beraber deprem mağdurlarımızın da hayata umutla bağlandıklarını görüyoruz. Daha çok çalışacağız, gerekirse gecemizi gündüzümüze katacağız.
  • Biz başkaları gibi sahte ve sanal gündemlerin peşinde koşmuyoruz. Muhalefet gibi milletimiz yas tutarken koltuk ve ikbal kavgası vermiyoruz. Yedili koalisyon gibi hiçbir iş yapmadan lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmıyoruz.
  •  14 Mayıs çok büyük önem taşıyor. Bölücü örgütünün parlamentodaki uzantısıyla beraber Yedili koalisyon. Buna ad olarak ne koyarsanız koyun, hepsi de yakışır. Bir sene boyunca yüzlerce toplantı yaptılar. Ama kavgasız, gürültüsüz cumhurbaşkanı adayını dahi belirleyemediler. Güneş Motel utancı dahil artık geçmişte kaldığını düşündüğümüz çirkin sahneleri insanlarımıza yeniden hatırlattılar. Güçlendirmiş parlamenter sistem dediler, döndüler dolaştılar. Cumhurbaşkanı yardımcıların sayısı bu gidişle 50’yi bulacak. İstanbul’a hizmet varken turist Ömer misali sağda-solda dolaşıyorlar. Ağızlarını her açtıklarında engellemekten, durdurmaktan, ülkemizin stratejik projelerine dokunmaktan bahsediyorlar.
  • Biz ise Cumhur İttifakı olarak eserlerimizden konuşuyor, asrın projelerini tek tek devreye alıyoruz. Emeklilikte yaşı bekleyen 2 milyon 250 bin kardeşimizin talebini karşıladık. En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya, bayram ikramiyelerini 2 bin liraya çıkararak tüm emeklilerimize müjde verdik. Yerli ve milli otomobilimiz TOGG’un kuraları çekildi. İnşallah çok yakında milli gururumuz TOGG’u yollarda göreceksiniz. Türkiye Yüzyılı dediğimiz o büyük şahlanışı gerçekleştirene kadar durmayacak, dinlenmeyecek, hedeflerimizden asla kopmayacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında 85 milyon olarak yeni bir başarı hikayesi yazacağız.
  • Tüm bu kazanımlarımızın devamı ve yenilerin eklenmesi için unutmayın 14 Mayıs bir dönem noktasıdır. Türkiye’nin tartışmayla, çekişmeyle, ayak oyunlarıyla, birbirine sürekli pusu kuran muhterislerle kaybedecek tek bir günü dahi yoktur. 14 Mayıs’ta sadece adaylar, ittifaklar arasında değil, iki farklı Türkiye tasavvuru, iki farklı siyaset arasında bir tercihte bulunacaksınız. “Gelir gelmez terörist başını çıkartacağız, başta Edirne’deki malum zatı çıkaracağız” diyorlar. Bu Selo denen adam Diyarbakır’da 51 evladımızın ölümüne neden olan kişi değil mi? Yasin Börü’nün ölümüne neden olan değil mi? Şimdi ne diyor Bay Bay Kemal? “Bunları çıkartacağız’.” Benim milletim size yol vermeyecektir. Bağcılar’ın güzel insanlarının 20 yıldır olduğu gibi yine en doğru kararı vereceklerinden şüphe duymuyorum.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tayyip Erdoğan : Muhalefet gibi milletimiz yas tutarken koltuk ve ikbal kavgası vermiyoruz.