Tecavüzle suçlandığı davaya başlandı

featured

Tecavüzle suçlandığı davaya başlandı. Başkanlık yarışında üçüncü kez Cumhuriyetçilerin aday adayı olduğunu açıklayan eski ABD Başkanı Donald Trump bu kez de bir tecavüz suçlamasıyla yargılanıyor.

Salı günü başlayan davanın açılışında şikayetçi eski köşe yazarı E Jean Carroll’un avukatı Shawn Crowley, bunun bir “senin sözüne karşı benim sözüm” davası olmadığını söyledi, müvekkilinin olayı o günlerde arkadaşlarına anlatmış olduğunu vurguladı.

79 yaşındaki müşteki Carroll, Trump’ın 1990’lı yıllarda Manhattan’daki büyük bir mağazada kendisine tecavüz ettiğini söylüyor. Trump ise iddiayı reddediyor.

Trump’ın avukatı duruşmadaki açış konuşmasında, Carroll’un suçlamasıyla ilgili bir kanıtı olmadığını söyleyerek “Olay gelip ‘İnanılmayacak bir şeye inanıyor musunuz’ sorusuna dayanıyor” diye konuştu.

İki hafta devam etmesi beklenen duruşmalarda Elle dergisinde bir dönem yazılar yazan E Jean Carroll ile Trump’ın yirmi yılı aşkın bir zaman önce Bergdorf Goodman mağazalarındaki iddialara konu olan karşılaşmasına odaklanılacak.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tecavüzle suçlandığı davaya başlandı