Tekirdağ’da Polisleri Hedef Alan Düğün Dehşeti!

Tekirdağ’da Polisleri Hedef Alan Düğün Dehşeti!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde sokak düğünü yapan bir grup, gece yarısı polislerin uyarılarını dinlemeyerek eğlenmeye devam etti. Bunun üzerine polis ekipleri düğünü dağıtmak için müdahale etti. Ancak düğün katılımcıları polislere taş, sopa, sandalye, cam şişe, balta ve satır gibi cisimlerle saldırdı. Polisler de biber gazı ve cop kullanarak saldırganları etkisiz hale getirmeye çalıştı. Olayda yaralanan ve gazdan etkilenen polisler ile gözaltına alınan 5 kişi hastaneye sevk edildi.

Hastanede de durmak bilmeyen saldırganlar, polis noktasını tahrip ederek polislere saldırmaya devam etti. Hastane güvenliği yetersiz kalınca olay yerine takviye polis ekipleri çağrıldı. Saldırganlardan biri kendini darp ettirmiş gibi yapmak için kafasını duvara vurdu. Jandarma ekiplerinin de destek verdiği müdahale sonucu olaylar kontrol altına alındı.

Saldırganların yakınları ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Gazi Polis Merkezi önünde toplanarak taşkınlık yaptı. Polis ekipleri burada da saldırganları dağıtmak için mücadele etti. Düğün ve hastanedeki olaylarda toplam 10 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tekirdağ’da Polisleri Hedef Alan Düğün Dehşeti!