Teknede Yangın Çıktı, Yolcular Panikle Denize Atladı

Teknede Yangın Çıktı, Yolcular Panikle Denize Atladı

İzmir Seferihisar’da tur teknesinde çıkan yangın, yolcuların denize atlamasına neden oldu. Olay, pazar günü Sığacık açıklarında yaşandı. Teknenin mutfak bölümünde başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Yaklaşık 40 yolcu, alevlerden kurtulmak için denize atladı. Çevredeki diğer tekneler, yangına müdahale etmek için seferber oldu. Denize atlayan erkek yolcular, tekneye geri dönerek mürettebatla birlikte yangını söndürmeye çalıştı. Tekne sahibi ve mürettebat, erkek yolcuların da desteğiyle yangını kontrol altına aldı ve soğutma çalışması yaptı.

Yangın sırasında tekneyi terk eden kadın yolcular ise denizde mahsur kaldı. Kaptanın kadınları denizde bırakıp tekneyi kıyaya götürdüğünü iddia eden 33 haftalık hamile B.T., yaklaşık 40 dakika boyunca denizde yardım beklediğini söyledi. B.T., çevredeki bir tekne sahibinin kendilerini kurtardığını ve hastaneye gittiğini belirtti. B.T., bebeği ve kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu ancak tekne sahibinden şikayetçi olduğunu ifade etti.

Denizde yaşanan korku dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, teknelerin yangına müdahale ettiği ve yolcuların denizde beklediği görülüyor. Yangın sonucunda teknede ve yolcuların eşyalarında hasar oluştuğu öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Teknede Yangın Çıktı, Yolcular Panikle Denize Atladı