Thodex Sorumlusu Serbest Bırakıldı

featured

Thodex soruşturması kapsamında Faruk Fatih Özer’in dışında aranan üç firari isim olan Rana Azap, Oral Çınar ve Zuhal Özer’in dün ve bugün yapılan operasyonlarda yakalanmıştı.Rana Azap, yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirilen şüpheli Rana Azap, burada savcılığa ifade verdi. Savcılık şüpheli Azap’ı “Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” ve “Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçlarından tutuklama talebiyle Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Mahkeme, şüpheli Rana Azap’ın yurt dışına çıkmamak ve imza şeklindeki adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmasına karar verdi.

Rana Azap  ifadesinde   ‘2016 yılında firari Faruk Fatih Özer’e ait olan yazılım firmasında ön muhasebeci olarak işe başladığını, Özer’in kız kardeşi Serap Özer ile birlikte satış danışmanı olarak çalıştığını, evinin uzak olduğunu, ulaşım sıkıntısı yaşaması üzerine ayrıldığını’  sözlerini söyledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Thodex Sorumlusu Serbest Bırakıldı