THY Uçağı Aranan Şüpheli Nedeniyle Geri Döndü

THY Uçağı Aranan Şüpheli Nedeniyle Geri Döndü

Türk Hava Yolları’nın (THY) Ercan-İstanbul seferini gerçekleştiren TK-691 sefer sayılı uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra aranan bir şüpheli nedeniyle Ercan Havalimanı’na geri dönmek zorunda kaldı. Şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

THY’nin resmi internet sitesine göre, uçak saat 10.05’te Ercan Havalimanı’ndan havalandı. Ancak Kuzey Kıbrıs polisi, uçakta daha önce işlediği bir suçtan dolayı aranan bir kişinin bulunduğunu belirledi. Polis, hava trafik kontrol kulesi aracılığıyla uçağın geri dönmesini talep etti. Kule de THY pilotuna durumu iletti.

Pilot, yolculara yaptığı anonsla uçakta teknik bir sorun olduğunu ve Ercan Havalimanı’na geri döneceklerini söyledi. Ayrıca inişten sonra güvenlik kontrolü yapılacağını da duyurdu. Uçak, sorunsuz bir şekilde Ercan Havalimanı’na indi. Polis ekipleri, uçağa gelerek aranan şüpheliyi uçaktan çıkararak gözaltına aldı. Şüphelinin kimliği ve suçu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Uçakta bulunan diğer yolcular, gecikmeli olarak İstanbul’a uçmak üzere yeniden uçağa bindirildi. THY, yolcularından yaşanan aksaklık nedeniyle özür diledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
THY Uçağı Aranan Şüpheli Nedeniyle Geri Döndü