TikTok’ta Çocuklarla İletişime Geçen Emekli Uzman Çavuş, İstismar İddialarını Reddetti

TikTok'ta Çocuklarla İletişime Geçen Emekli Uzman Çavuş, İstismar İddialarını Reddetti

TikTok üzerinden gece geç saatlere kadar 8-13 yaş arası çocuklara canlı yayın açarak iletişim kuran emekli uzman çavuş Fuat A., istismar iddialarını reddetti. Sosyal medya üzerinde gündem olan ve tepkilere neden olan bu olay sonrasında Fuat A., Tokat’ın Erbaa ilçesinde gözaltına alındı.

Sosyal medya platformu TikTok’ta dikkat çeken bir olay yaşandı. Emekli uzman çavuş Fuat A., platform üzerinden gece geç saatlere kadar 8-13 yaş arasındaki çocuklarla canlı yayınlar yaparak iletişim kurdu. Bu durum, sosyal medyada geniş yankı bulurken, çocuklara yönelik istismar iddiaları gündeme geldi.

Söz konusu yayınlar ve Fuat A.’nın davranışları, sosyal medyada tepki çekti ve konu hızla gündem oldu. TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarda 8-13 yaş arası kız çocuklarıyla bağlantı kurduğu belirtilen emekli uzman çavuşun görüntüleri, çeşitli sosyal medya platformlarında yoğun tepkilere neden oldu. Bu gelişmeler üzerine Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve Fuat A., polis ekiplerince Tokat’ın Erbaa ilçesindeki evinde gözaltına alındı.

Gözaltına alınmasının ardından Fuat A., müstehcenlik, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ile aşağılama suçlarından sorgulandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fuat A., ifadesinde hakkındaki iddiaları reddetti. Emekli uzman çavuş, TikTok’ta yaptığı canlı yayınlarda çocukları taciz etmediğini belirterek, kendini savundu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TikTok’ta Çocuklarla İletişime Geçen Emekli Uzman Çavuş, İstismar İddialarını Reddetti