TikTok’ta Tartıştığı Kuzenine Bıçaklı Saldırı

İstanbul Zeytinburnu’nda amca çocukları olan iki kuzen arasında sosyal medya uygulaması TikTok’ta başlayan tartışma kanlı bitti. Dün akşam saatlerinde akrabalarının evine giden Yahya M., burada karşılaştığı kuzeni Osman A.’yı küfür ettiği gerekçesiyle bıçakladı. Ağır yaralanan Osman A. hastaneye kaldırılırken, Yahya M. ise kaçarak kayıplara karıştı.

Olay, dün saat 18.30 civarında Çırpıcı Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TikTok üzerinden daha önce tanımadıkları bir konu yüzünden atışan ve aralarında düşmanlık olan Yahya M. ve Osman A., akrabalarının evinde karşı karşıya geldi. İkili arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmaya çalışan diğer akrabalar da başarılı olamadı. Yahya M., eline geçirdiği bıçakla kuzeni Osman A.’yı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Osman A., ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Osman A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri ise, olay yerinde yaptıkları inceleme sonrasında kaçan şüpheli Yahya M.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TikTok’ta Tartıştığı Kuzenine Bıçaklı Saldırı