Tıp Öğrencisi korona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti

featured

Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi İntern Doktor Merve Mercan korona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Mercan’ın Konya’da kurban ayramından bugüne kadar entübe olarak tedavi altında olduğu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Genç doktor adayının vefatına ilişkin üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Sağlık ordumuz en genç üyelerinden birini, üniversitemiz çok kıymetli bir öğrencisini kaybetti. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencimiz Merve Mercan, vefat etti. Mekânı cennet olsun. Kederli ailesinin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

Sağlık Sen Üniversiteler Sendikası sosyal medya hesabından genç doktorun vefatına ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi İntern Dr. Merve Mercan’ın Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kardeşimize Allah’tan rahmet; ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemiller diliyorum. Sağlık camiamızın başı sağ olsun.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tıp Öğrencisi korona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti