Tır Devrildi Meyve-Sebze Araçlara Yüklendi

featured

Antalya’da kontrolden çıkarak devrilen ve sürücüsü hayatını kaybeden tırda bulunan sebze ve meyveleri, yoldan geçen vatandaşlar poşetlere ve kasalara doldurup araçlarına yükledi.

Dün sabah saatlerinde Akseki-Manavgat karayolu Geriş kavşağı yakınlarında kaza meydana geldi.Konya’daki depolarına götüren Adem Gülsatar idaresindeki TIR Antalya – Konya karayolu Geriş kavşağı yakınlarında bölünmüş yol inşaat çalışması yapılan menfeze devrildi.

Araç sürücüsü Adem Gülsatar olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün cansız bedeni Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı. Akseki Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde inceleme yapılırken Gülsatar’ın naaşı Akseki Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sebebiyle yola saçılan tırın dorsesindeki tonlarca meyve ve sebze ise sağlık ekipleri ve itfaiyenin çalışması bittikten sonra yoldan geçen vatandaşlar tarafından kendi araçlarına taşındı.  Vatandaşlar kaza sebebiyle yola saçılan tırın dorsesindeki tonlarca meyve ve sebze ise sağlık ekipleri ve itfaiyenin çalışması bittikten sonra yoldan geçen vatandaşlar tarafından

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tır Devrildi Meyve-Sebze Araçlara Yüklendi