Tır Şoförü Trafik Polisinin Parmağını Kırdı

Tır Şoförü Trafik Polisinin Parmağını Kırdı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan TIR sürücüsü Murat Y., kovalamaca sonucu yakalandı. Mukavemet gösteren sürücü, bir trafik polisinin parmağını kırdı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde gerçekleşen olay, trafik güvenliğini tehlikeye atan bir durumu gündeme getirdi. Saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, trafik polisleri, şüpheli hareketler sergileyen ve 66 AAZ 268 plakalı TIR’ı kullanan Murat Y.’yi durdurmak istedi. Ancak Murat Y., polislerin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polisler, takibe geçti.

Atalar Mahallesi Hızır Reis Caddesi’nde, trafik yoğunluğu nedeniyle durmak zorunda kalan TIR’ın şoförü Murat Y., polisler tarafından araçtan indirilmeye çalışıldı. Bu sırada Murat Y., polislere mukavemet göstererek kaçmaya çalıştı. Olaya müdahale eden trafik polisleri ve takviye olarak gelen asayiş ekibinin yardımıyla Murat Y. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Ancak, bu süreçte yaşanan arbedede, Murat Y. bir trafik polisinin sağ elinin serçe parmağını kırdı. Yaralı polis memuru, olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı ve Murat Y.’den şikayetçi oldu. Bu sırada, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından TIR, sürücünün bir akrabasına teslim edildi.

Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve ilgili görüntüler soruşturmanın bir parçası olarak ele alındı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tır Şoförü Trafik Polisinin Parmağını Kırdı