TOGG’un Twitter hesabı çalındı

featured

TOGG‘un Twitter hesabı çalındı. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu  (TOGG), yerli elektrikli SUV otomobilinde sona yaklaşıyor. Geçtiğimiz günlerde pist deneme testlerine başlanan aracın bu yılın 2. yarısında seri üretimine başlanacak. Fakat şirket bugün büyük bir talihsizlik yaşadı. Togg resmi Twitter hesabı çalındı.

Shiftdelete’de yer alana haberde Togg resmi Twitter hesabı bugün akşam saatlerinde çalındı. Hesabı kontrol eden kişiler, OpenSea üzerinden satışa sundukları NFT’leri burada pazarlamaya çalışıyordu. Fakat durumu kısa süre içerisinde fark eden yetkililer hesabı geri almayı başardı.

Hesap yaklaşık 30 dakikalık bir süre boyunca ele geçiren kişilerin elinde kaldı. Bu esnada ise yalnızca 1 Tweet paylaşımı yapıldı. Ayrıca hesabın profil resmi ve kapak fotoğrafları değiştirildi. Paylaşılan Tweet’te ise OpenSea NFT platformuna ait bir link verildi.

Togg, çalınan Twitter hesabını geri kurtardıktan sonra beklenen ilk açıklamayı yaptı. Kurtarılan Twitter adresi üzerinden yapılan paylaşımda şunlar söylendi:

Hesabımız bir süreliğine kötü niyetli kişi ya da kişilerce ele geçirilmeye çalışılmış, kısa bir süre istenmeyen mesajlar görülmüştür. Duruma anında müdahale edilerek hesap yönetimi geri alınmıştır. Konuyla ilgili teknik incelemelerimizi sürdürüyoruz. Bilginize sunarız.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TOGG’un Twitter hesabı çalındı