Tokat’ta 9 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismar Şoku

Tokat’ta 9 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismar Şoku

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yaşayan 9 yaşındaki A.K., 3 yıldır komşusu Onur K. tarafından cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıktı. Küçük kız, yaz tatilinde annesinin yanına gittiği Bursa’da arkadaşlarına yaşadıklarını anlattı. Annesi durumu öğrenince hemen Erbaa’ya dönerek şikayetçi oldu. Jandarma ekipleri, Onur K.’yi gözaltına aldı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Erbaa ilçesine bağlı Çevresu köyünde meydana geldi. A.K., 3 yaşındayken boşanan anne ve babasının arasında kaldı. Velayeti babasına verilen küçük kız, babaannesiyle birlikte köyde yaşamaya başladı. İddiaya göre, komşuları Onur K., A.K.’ye 6 yaşından beri cinsel içerikli videolar izletip, daha sonra da istismarda bulunuyordu. Onur K., küçük kızı tehdit ederek susmasını sağlıyordu.

A.K., bu yaz annesinin yanına Bursa’ya gitti. Burada arkadaşlarıyla oyun oynarken, yaşadıklarını anlattı. Diğer çocukların aileleri, durumu A.K.’nin annesi F.K.’ye bildirdi. F.K., hemen Erbaa’ya dönerek jandarmaya başvurdu. Jandarma ekipleri, Onur K.’yi gözaltına aldı. Şüpheli, emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti.

Onur K., ifadesinde şunları söyledi: “3 yıl önce başlamak kaydıyla ara sıra cinsel içerikli görüntüler izleterek ‘Bunlardan yapalım mı’ diye soruyordum. Kabul ettiği zamanlarda ilişkiye giriyordum. Kaç kez ilişkiye girdiğimizin sayısını hatırlamıyorum. Ona da ‘Hiç kimseye söyleme beni hapse atarlar’ diyordum. Babası bu durumu öğrenmiş 2 gün önce bana vurdu. Suç olduğunu bilmiyordum, pişmanım, cezaevine girmek istemiyorum.”

Onur K., ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A.K., ise Tokat Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde aile görüşmecileri eşliğinde alınan ifadesinde, ilk istismarın 6 yaşındayken başladığını anlattı. Küçük kız, Onur K.’nin kendisine cinsel içerikli videolar izlettiğini ve daha sonra da istismar ettiğini söyledi. A.K., Bursa’daki arkadaşına durumu anlattığını ve Onur K.’nin kendisini tehdit ettiği için kimseye söyleyemediğini belirtti. Ayrıca babasına teslim edilmek istemediğini ve bu olayın tekrarlanabileceğinden korktuğunu ifade etti.

A.K., annesine teslim edildi ve psikolojik destek alması için gerekli işlemler başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tokat’ta 9 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismar Şoku