Toplu Katliam İhbarına Giden Polisi Şaşırtan Manzara

Toplu Katliam İhbarına Giden Polisi Şaşırtan Gerçek

İngiltere’nin Lincolnshire bölgesinde bir binanın içinde yerde hareketsiz yatan insanlar gören vatandaşlar, polise toplu katliam ihbarında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli bir durum olmadığını, insanların sadece yoga yaptığını belirledi.

Chapel St Leonards kasabasında yaşanan olayda, birkaç kişi 999 numaralı acil yardım hattını arayarak, bir binanın içinde mum ışığında yerde yatan insanlar gördüklerini söyledi. İhbarcılar, manzaranın korkunç bir “toplu katliam ayinine” benzediğini ifade etti.

Polis, ihbarları ciddiye alarak beş araçla olay yerine gitti. Ancak binaya girdiklerinde karşılaştıkları manzara onları şaşırttı. Yerde yatan insanlar, yoga öğretmeni Millie Laws’un yönetiminde yoga yapıyorlardı. Yoga öğrencileri, üzerlerine battaniye örterek gözlerini kapamış ve rahatlamaya çalışıyorlardı. Yoga öğretmeni ise elindeki çubukla ritim tutarak onlara eşlik ediyordu.

Toplu Katliam İhbarına Giden Polisi Şaşırtan Gerçek

22 yaşındaki Millie Laws, yoga dersinin toplu katliam sanılmasına çok şaşırdığını ve böyle bir durumla ilk kez karşılaştığını söyledi. Laws, “Polis geldiğinde neler olduğunu anlayamadım. Bana toplu katliam yapan bir katil olduğumu düşündüklerini söylediler. Bu çok komik ve gerçek dışıydı” dedi.

Lincolnshire polisi ise yerde hareketsiz yatan kişilerin yoga yaptığını ve durumlarının iyi olduğunu görünce rahatladıklarını açıkladı. Polis sözcüsü, ihbarların iyi niyetle yapıldığını ve olaya dair soruşturma başlatılmadığını belirtti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Toplu Katliam İhbarına Giden Polisi Şaşırtan Manzara