Trabzonlu Gençlerin HDP Öfkesi

featured

Geçtiğimiz günlerde hdp’nin Trabzon’da örgütlenmeye gideceği ve Trabzon’da il binası açılacağına dâir yapılan açıklamalar kent’te yoğun tepkiye mâruz kalmıştı. Bu açıklamanın yapıldığı gün, Trabzonspor’un taraftar gruplarından Trabzonlu Gençler, sosyal medya hesapları üzerinden Trabzonluları hdp’nin Trabzon’da giriştiği provatif eylemi protesto etmek için Meydan Parkına çağırdı.

Meydan Parkında toplanan Trabzonlular adına, Trabzonlu Gençler Lideri Mehmet Fındıkçı basın açıklaması yaparak, Trabzon’da hdp binasının açılmasının büyük bir provakatif eylem olunacağını bunun, yaşanabilecek olayların tetikçisi olacağını dile getirdi. Açıklama ardından, kalabalık hdp binasının açılacağı söylenilen adrese hareket etti. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı iş hanının önünde uzun süre sloganlar atıldı. Daha sonra İstiklâl Marşı okunup, grup liderlerinin telkini üzerine Trabzonlular olay yerinden ayrıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Trabzonlu Gençlerin HDP Öfkesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.